Projecten

Vindt u het belangrijk om nog meer Lelystedelingen te laten groeien door kunst en cultuur? Wilt u blijven genieten van een levendig Lelystad? Steun ons in onze projecten en ambitie en laat Lelystad hiermee groeien!

Onze projecten

LelySTART
LelySTART is als start van het culturele seizoen inmiddels een ware traditie in Lelystad. Ieder jaar in september genieten bezoekers in het Stadshart gratis van comedy, literatuur, workshops, popmuziek en nog veel meer. Meer informatie over het project kunt u hier vinden, of om dit project te ondersteunen kunt u een e-mail sturen.

Ambassadeur van Kubus
Als Ambassadeur van Kubus ondersteunt u het project 'Lelystad vol muziek'. Kubus gaat samen met Go Kinderopvang en het basisonderwijs een nieuw aanbod muziekonderwijs in de wijken promoten én aanbieden op een zeer laagdrempelige manier. Dit project wordt landelijk in veel verschillende plaatsen ingezet en heeft HKH koningin Maxima als boegbeeld. Meer informatie kunt u hier vinden, of om dit project te ondersteunen kunt u een e-mail sturen.

Vrienden van de bieb
Vrienden van de Bieb is een aparte stichting die FlevoMeer Bibliotheek Lelystad steunt met financiële aankopen en projecten. De stichting ontvangt jaarlijks giften van donateurs en brengt geld bij elkaar door de verkoop van afgeschreven materialen van de bibliotheek. Ook organiseert Vrienden van de Bieb in samenwerking met FlevoMeer Bibliotheek Lelystad vijf keer per jaar een literair café in de bibliotheek. Vrienden hebben dan gratis toegang tot de lezingen waar bekende schrijvers vertellen over hun werk. Meer informatie of het formulier om u aan te melden kunt u hier vinden.

Clubcard Corneel
Voor slechts €35,- mag kunt u voor één jaar lid zijn van Poppodium Corneel. Met deze kaart heeft u veel leuke voordelen en mag u elke maand GRATIS naar een geselecteerd concert in Corneel (in juli en augustus gesloten). Lid worden kan op elk gewenst moment! Meer informatie of lid worden klik hier

Culturele Businessclub Agora
Met de Culturele Businessclub Agora (2012) wil Agora het draagvlak binnen de regio vergroten en nieuwe markten aanboren. Maar bovenal wordt deze Businessclub als instrument ingezet om het programma-aanbod te verbreden en te verdiepen en om aansluiting te vinden tussen cultuur en bedrijfsleven. Meer informatie kunt u hier vinden. 

Cultuur voor Lelystad is een samenwerking van

Copyright 2020 - | Contact